Tekstbureau de Groene Draak

Rake redactie

Stel, je hebt een tekst, maar je bent nog niet geheel tevreden. Komt de boodschap wel over? Sluit het taalgebruik aan bij de doelgroep? Is de opbouw goed te volgen? Dan is het tijd om een redacteur in te schakelen. Iemand die de hele tekst nog eens doorneemt met een kritisch oog, maar met respect voor de inhoud.

In de loop der jaren heb ik teksten geredigeerd over alle mogelijke onderwerpen en in de meest uiteenlopende genres, van poëziebundel tot reisgids en van juridisch studieboek tot levensverhaal. Graag help ik je om het beste uit je tekst te halen.

Opdrachtgevers en bijzondere projecten

Tekstbureau De Groene Draak werkt aan uiteenlopende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Een belangrijk deel van mijn werk bestaat uit redactieklussen, met name voor Noordhoff Uitgevers, Van Gorcum en Vitataal. Zo nu en dan doe ik vertaalwerk en schrijf ik prozateksten en gedichten. Als de gelegenheid zich voordoet, doe ik graag teken- en illustratiewerk. Hier vind je een selectie uit de projecten waaraan ik de afgelopen tijd een bijdrage heb geleverd.