Tekstbureau de Groene Draak

Sterke teksten

Zoek je iemand voor het schrijven van een interview, een column, een flyer of een tijdschriftartikel? Bij Tekstbureau De Groene Draak ben je aan het juiste adres voor een sterke en helder geschreven tekst, toegesneden op de doelgroep die jij voor ogen hebt. Ik vind het vooral leuk om een ogenschijnlijk ingewikkeld onderwerp op een toegankelijke manier begrijpbaar te maken voor een breed publiek.

Moet er een gedicht geschreven worden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Kijk voor voorbeelden van teksten van mijn hand op de pagina’s Gedichten en Eerdere columns.

Opdrachtgevers en bijzondere projecten

Tekstbureau De Groene Draak werkt aan uiteenlopende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Een belangrijk deel van mijn werk bestaat uit redactieklussen, met name voor Noordhoff Uitgevers, Van Gorcum en Vitataal. Zo nu en dan doe ik vertaalwerk en schrijf ik prozateksten en gedichten. Als de gelegenheid zich voordoet, doe ik graag teken- en illustratiewerk. Hier vind je een selectie uit de projecten waaraan ik de afgelopen tijd een bijdrage heb geleverd.